Υλικά
1 φλ. Γιαούρτι κατσικίσιο
1 φλ. Γάλα κατσικίσιο
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 αυγά
πιπέρι
1 φλ. Ξινομυζήθρα Αμαρίου
1 φλ. Φρέσκια Μυζήθρα Αμαρίου
1 φλ. γραβιέρα Αμάρι
2 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. Απάκι
2 κ.σ. βούτυρο
μαύρο και άσπρο σουσάμι για την επιφάνεια
Εκτέλεση
Τα πράγματα εδώ είναι πολύ απλά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένας χυλός, τον αδειάζουμε στο πυρέξ και πασπαλίζουμε σουσάμι. Ψήνουμε 30 λεπτά!