Υλικά
1 κιλό πατάτες
6 αυγά
400 γρ. Μυζήθρα Αμαρίου
100 γρ. γιαούρτι πλήρες
3 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. δυόσμο
2 κ.σ. κάπαρη
3 κ.σ. κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κ.σ. μαιντανό
Μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Τις σουρώνουμε, τις στραγγίζουμε καλά και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Τα αυγά τα ξεχωρίζουμε σε λευκό και κρόκο. Το λευκό το κόβουμε καρεδάκια και το βάζουμε στο μείγμα ενώ τον κρόκο τον λιώνουμε με ένα πιρούνι και τον πασπαλίζουμε από πάνω από την σαλάτα μας.