Υλικά
Για 6 άτομα
4 μανιτάρια ποικιλία
3 ντομάτες μικρές-10 ντοματίνια πολύχρωμα
2 κολοκυθάκια
1 μελιτζάνα
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 κομμάτι κολοκύθα
1 κρεμμύδι
1/2 μπρόκολο
2 πιπεριές 1 πράσινη και 1 κίτρινη
1 κομμάτι σελινόριζα
250 γρ. Μυζήθρα Αμαρίου
αλάτι-πιπέρι
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. μαυροσούσαμο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε,πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά μας σε μεγάλα κομμάτια. Τις ντομάτες και τις πιπεριές Φλωρίνης τις βάζουμε ολόκληρες. Το μπρόκολο σε μπουκετάκια. Όλα μαζί σε ένα ταψί. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 18ο βαθμούς, πάντα σε προθερμασμένο φούρνο.
Αφού ψηθούν τα σερβίρουμε σε ένα πιάτο με πρασινάδες και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με ρίγανη. Στο τέλος προσθέτουμε τη μυζήθρα.