Τεμπελόπιτα με τυριά και γαλοπούλα στο λεπτό

Υλικά

3 βιολογικά αυγά
300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. γάλα
10 βιολογικές φέτες γαλοπούλας
250 γρ. ανάμεικτη φέτα-γραβιέρα
400 γρ. γιαούρτι
10 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
200 γρ. νερό

 

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός την γαλοπούλα και τα τυριά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα χυλό, στην συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά και την γαλοπούλα, λαδώνουμε το ταψί, αδειάζουμε το μείγμα και πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 για 50 λεπτά. Δοκιμάστε με ένα μαχαίρι μπήγοντας το για να δείτε αν είναι έτοιμο ή με μία οδοντογλυφίδα στο κέντρο. Αν βγει στεγνό είναι έτοιμο.